maanantai 18. heinäkuuta 2016

Osa 31.

Hän tunsi tärinän sisällään.

Tärinän joka ihmisissä lähtee liikkeelle, kun joku tai jokin katkaisee heidän haitallisen toimintatapansa. Tärinä on raivon ja surun sekoitus, joka velloo kuin myrskyävä meri rajallisessa astiassa. Se heittelee suolaisia silmiä kirveltäviä pärskeitä pitkin poikin ja saa pienetkin haavakohdat kirveltämään. Ja monen ihmisen selviytymiskeino muutoksen vastustamisessa on raivo. Raivo ulospäin huomion kiinnittämiseksi pois omista sisäisistä haavoista ja rikkinäisistä kalvonkohdista, joista tyrskyävä vesi pääsee vuotamaan ja suihkuamaan sisäisestä myrskystä ulkoiseen maailmaan.

"Sinä saatana...", tyrskii tärinä ihmisten sisällä. Ja hän, uituaan meriä mielin määrin, oli usein sen tärinäraivon kohteena. Koska hän toi viesteihinsä ihmisille tietoa syvältä meristä, laajalta maailmasta ja pienimpienkin kivien takaa hentoisistakin puroista paikoista, joihin ihmiset ihmisinä harva koskaan päätyivät, mutta mihin pisarat menee helposti ja kaiken aikaa. Joten hän oli taas tärinän kohteena. Tärinän, joka rikkoi helposti nautinnon sivelevän liikkeen hänen naisen kehossaan ja laski sisään toisten tärinän rikkovan vibran. "Hengitä, hengitä", hän hokee ihmisosalleen. "Ota naiseutesi ja anna sen virrata. Ole varma. Älä mene tärinään, vaan solju, solju, solju kuin virtaava vesi ja anna tärinän laskea ja sulje se ulos. Sinun vetesi on liikkeessä, se ei vello vesilasissa vaan kiertää koko maailmaa. Solju, hengitä, anna voimasi nousta. Rauhoitu ja hengitä. Solju. Ole yhtä vetesi kanssa", hän toisteli.

Ja nainen rauhoittui. Sulki tärinän ulkopuolelle ja alkoi nähdä punaisen. Näki voiman, alkoi lisätä siihen valkoista, rauhaa ja antoi värin muuttua vaaleaksi, punertavaksi, puhtaaksi ja voima asettui naisen jalkoväliin. Voima palasi ytimeen ja nainen itseensä. Vaalean korallinpunaisen ja hennon oranssin valkoisella taitettuun voimaansa. Nautintoonsa.

Ja se alkoi nousta. Voima lähti liikkeelle ja kipusi lantiolta ylös ja ylöspäin samalla, kun laskeutui alas varpaisiin. Ja saavuttaessaan varpaiden päät ja päälaen, nainen laukesi orgastiseen voimalliseen iloon. Ydinorgasmiin. Ytimen jakautumiseen kaikkeen ja kaikkiin suuntiin. Yhteyteen kaikkeuden valon kanssa eli täysin takaisin itseensä ja soljuvuuteensa. Ihmisen ja ihmisten pimeys ja pimeydestä kumpuava raivo oli taas tällä erää energeettisesti taltutettu.

Hän oli tyytyväinen ja nainen hänen ympärillään ja sisällään hetken raukea ja vapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti